Werkgever van het Belgisch spoorwegpersoneel

FR | NL

Loopbaan

Van voor je aanwerving ...

Advertenties in kranten, campagnes op Facebook, originele en innovatieve acties zoals de Escape Train: alle middelen worden ingezet om nieuwe collega’s te vinden. Jaarlijks solliciteren 40.000 geïnteresseerden via de websites www.despoorwegenwervenaan.be, nmbs.be/jobs of weneedyou.infrabel.be, waarvan er uiteindelijk ongeveer 2.000 aangeworven worden om NMBS, Infrabel of HR Rail te versterken.

Zodra je in dienst bent, kan je rekenen op HR Rail voor het beheer van je loopbaan en voor het berekenen en de uitbetaling van je loon. Voor opleidingen voor taal, informatica, veiligheid, welzijn op het werk … en nog veel meer kan je terecht bij Train@Rail, het opleidingscentrum van HR Rail.

... tot na je pensioen

Eens bij de spoorwegen, altijd bij de spoorwegen. HR Rail zorgt ervoor dat alle gepensioneerde statutaire personeelsleden betrokken blijven bij de spoorweggemeenschap. Zo zijn er verschillende contactpunten voor gepensioneerden en worden ze geïnformeerd via het extraweb. HR Rail beheert ook de voordelen voor ex-spoorwegmedewerkers, zorgt voor de uitbetaling van het pensioen en behandelt betwistingen.

HR Rail berekent maandelijks meer dan 30.000 loonfiches!